Home

Welkom!

Bedankt voor uw bezoek aan 3DShopTwente.nl!
Neem gerust een kijkje in onze online calculator of in onze webshop voor diverse artikelen.
Komt u er niet uit of heeft u vragen? mail dan naar info@3dshoptwente.nl.

We willen niet op de zaken vooruit lopen maar om uw vraag alvast te beantwoorden: ja, we kunnen het maken!
Door middel van uiteenlopende technieken waar wij over beschikken kunnen we uiteenlopende onderdelen produceren. Samen met u kijken wij wat de meest geschikte methode is voor u wens.

Wij krijgen per mail veel aanvragen binnen of wij een bepaald item kunnen maken. Daar is niet altijd een gemakkelijk antwoord op te geven, het is soms ook afhankelijk van wat u er voor kwijt wil. Het komt namelijk wel eens voor dat het goedkoper is om een onderdeel nieuw te kopen, echter hoeft dit niet altijd zo te zijn en willen we u graag helpen bij uw vraag!

Om uw aanvraag in behandeling te nemen hebben wij van u een 3D-file nodig (3D tekening). Deze mag u zelf (laten) maken, maar wij kunnen het ook voor u maken, zie daarvoor ons webshop artikel ‘3D tekening maken (CAD)’.
U kunt ons altijd een foto sturen om te vragen naar de mogelijkheden!

Wanneer het gaat om een kopie van een onderdeel welke reeds bestaat kunnen wij hier een 1:1 duplicaat van maken door middel van een vacuümgieten, de prijs is afhankelijk van de volume van uw onderdeel. Hoe meer duplicaten u besteld hoe lager de stukprijs wordt omdat wij uit één mal 20-30 onderdelen kunnen halen.

Heeft u hierna nog vragen of wilt u een offerte ontvangen? mail dan naar info@3dprintshoptwente.nl.

Bedankt voor uw tijd en graag tot ziens!